Verzekering Tips


Autoverzekering

Autoverzekering ‘Beste Keuze’ Allsecur

Voor de vierde keer op rij is Allsecur verkozen tot ‘Beste Keuze’ Autoverzekering door Verzekeringsite. Dit is bekeken op basis van premie en kwaliteit. ING en Zelf.nl staan op de 2de en 3de plek.

Consument kiest voor Premie en Kwaliteit!

Voor consumenten is zowel de premie als de kwaliteit van een autoverzekering belangrijk. Daarom heeft Verzekeringsite beide aspecten meegenomen in de beoordeling van de ‘Beste Keuze’ Autoverzekering. De autoverzekeraar met de beste prijs/kwaliteit verhouding wint de ‘Beste Keuze’ Award 2012.

Allsecur laat zien dat het mogelijk is om een goede kwaliteit voor een lage prijs aan te bieden,” aldus Erik Hordijk, directeur van Verzekeringssite.nl. Het is uniek dat Allsecur Autoverzekering voor de vierde keer op rij de ‘Beste Keuze’ Award wint.
Annemarie Lagerweij, Manager Operations bij Allsecur vindt het een prachtig compliment:

“Als 100% autoverzekeraar staat Allsecur voor kwaliteit én een scherpe prijs. Dat Allsecur voor het vierde jaar op rij weer beloond wordt met de ‘Beste Keuze’ Award laat zien dat klanten dit ook zo waarderen.”

ING is erg blij met de Zilveren award en de erkenning.
Jan van der Struik, Directeur Marketing Verzekeren ING:

“Wij doen iedere dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. En we proberen onze klanten steeds weer te verrassen.”

Michel Ypma, Formulemanager Zelf.nl:

“We zijn erg blij met de Bronzen Award van Verzekeringssite voor onze autoverzekering. En omdat het een derde plek betreft, moedigt het ons ook aan om volgend jaar voor goud te gaan en onze autoverzekering nog beter te maken dan die al is.”

Tagged , ,

johanddevries

About johanddevries

Vaste blogger bij Verzekering Tips. Veel ervaring in de verzekeringsbranche en heeft sinds 5 jaar zijn eigen advies bureau.

View all posts by johanddevries →

Leave a reply

Verzekeringen en Humor

advertentie op achterkant van de bus

Recente reacties

  • Jan: Mooie actie! Ga meteen ff kijken. View Post
  • Jeroen: Ja, daar ben ik wel achtergekomen. Fijne site dit, leuke artikelen.. View Post

Tweets van ons