Verzekering Tips


Aanbieding

Boot verzekeren? online bootverzekering!

Het vaarseizoen is begonnen en de bootjes liggen weer in het water. Genieten van de stilte, het water en een heerlijk zonnetje. 

Drukker en drukker is het op het water, snelle motorboten, kleine zeilbootjes en dure sloepjes. Allemaal in ons kleine landje en in onze nog kleinere kanaaltjes. Leuk allemaal, maar er gaat vaak genoeg iets mis. Gelukkig is er de Bootverzekering! Want waar je ook heen vaart. Je wilt genieten van je boot, zonder zorgen!

Sinds kort is er de FBTO Pleziervaartuigverzekering. Bij totaal verlies vergoedt FBTO niet de dagwaarde, maar juist de aanschafwaarde! Je kan dus een nieuwe boot kopen nadat zonder extra kosten.

En je krijgt 10% premiekorting als je lid bent van een erkende watersportvereniging. Goed geregeld!

Maar dat is nog niet alles: tot 1 juni 2012 loopt er ook een “Ontwerp je eigen vlag” actie. Kijk hier voor de voorwaarden.

Genieten op het water en geen zorgen over schade. Zelfs de inboedel en ongevallen zijn meeverzekerd en er is een unieke aanvullende Pechhulp!

Wees er snel bij, want na het vaarseizoen is al begonnen.

Bootverzekering aanvragen!

Tagged , ,

johanddevries

About johanddevries

Vaste blogger bij Verzekering Tips. Veel ervaring in de verzekeringsbranche en heeft sinds 5 jaar zijn eigen advies bureau.

View all posts by johanddevries →

Leave a reply

Verzekeringen en Humor

advertentie op achterkant van de bus

Recente reacties

  • Jan: Mooie actie! Ga meteen ff kijken. View Post
  • Jeroen: Ja, daar ben ik wel achtergekomen. Fijne site dit, leuke artikelen.. View Post

Tweets van ons